Keuken syksyn Kick Off : Arman Alizad ja unelmista totta


Tapahtuman tiedot
Tapahtuma
Missä kävit?

Järvenpää- talo

Kuka järjesti?

Keuke


Sisältö ja ajatukset
Mitä aiheita käsiteltiin?

yrittäjyyttä, unelmia, rohkeutta, pelkojen ylipääsemistä

Millaisia ideoita, ajatuksia ja huomioita sinussa syntyi? Miten hyödyit?

avarsi ajatuksia maailmasta ja omasta ajattelusta. muistutti siitä, että jokainen hyvä juttu ottaa aikansa ja kova työ kyllä palkitaan. herätti arvostusta siitä mitä on ollut ja kuinka hienoja asioita itsekin voi toteuttaa.

Arviointi (1-5)
4

Keuke, Keski- Uudenmaan Kehittämiskeskus, järjesti 15.08 Järvenpää-talolla Kick off- tilaisuuden omalle syyskaudelleen. Keskuksen tavoite on tukea hyvin erilaisissa tilanteissa yrittäjiä ja auttaa yritystä kasvamaan. Tilaisuuden tarkoitus oli inspiroida ja herättää kuulijoita uuteen toimintakauteen.

Tilaisuuden puhujana oli Arman Alizad, joka on räätälin uransa jälkeen siirtynyt mediatuottajaksi. Hänellä on nykypäivänä oma tuotantoyhtiö ja useampi onnistunut tv-sarja nimissään. Useampi meistä tunnistaa hänet varmasti ensimmäisestä ideastaan, sarjasta Kill Arman. Sarjan tarkoituksena oli esitellä erilaisia itsepuolustuslajeja ja niiden mestareita ympäri maailmaa. Armanille kyseessä oli se keskeisin unelma ikinä, jota hän lähti toteuttamaan MoonTV- ajoilta tutustumansa ystävän (Tuukka) kanssa. Unelmahan oli alkumetreillä murtumassa. Kontaktien saanti oli toivonta ja useampi ei halunnut tulla mukaan sarjan tekoon sen raakuuden vuoksi. Sarja oli tässä kohtaa jo myyty kanavalle, muttei varsinaisia elementtejä sen toteuttamiselle ollut kuin kahden miehen unelma, josta oli puhuttu jo vuosia.

Arman kertoi tilaisuudessa kirjoittaneensa jo puheen tuottajalle, jossa sarjan teko perutaan. Hän oli soittamassa tuotanto yhtiöön, kun kuukausien työn jälkeen he saivat kontaktin. Arman lähti tekemään tuotannon ensimmäistä jaksoa ilman rahoituksen tukea ja pienellä kalustolla maailmalle. Lopulta tehden hyvin provosoivan trailerin sarjasta ja saaden kumppanit, jota kaipasi.

Luennon keskeinen anti oli oma rohkeus ja tietynlainen hulluus uskoa itseensä. Arman on mediapersoona, jota on pakko arvostaa. Hänen tiensä nykyiseen tilaan ei ole ollut yksinkertainen ja hän kertoi tarinan rehellisesti muistuttaakseen, että kaikki hyvä ottaa aikansa. Se minkä voi sanoa jääneen mieleen vahvasti oli seuraava: ” On äärimmäisen vaikea olla luova, jos pelkää epäonnistumista. Jos haluaa olla hyvä, niin välillä täytyy olla myös tosi huono.” Vaikea sitä on olla uskomatta henkilöä, joka on niinkin kirjaimellisesti ottanut unelmansa vuoksi pataan mitä Arman Alizad.

Virta

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Tiina Vuorenpää uusi aineisto lisätty
16.8.2017 15:57