Analytiikkapäivät 2012

Anu Hopia

Professori Anu Hopia Turun yliopistosta piti mielenkiintoisen luennon molekyyligastronomian käyttämisestä elintarviketeollisuuden tuotekehityksessä


Tapahtuman tiedot
Tapahtuma
Analytiikkapäivät 2012
Missä kävit?

Yliopistokeskus Chydenius

Kenet tapasit?

kemian alan ammattilaisia

Kuka järjesti?

Chydenius yliopistokeskus ja Centria


Sisältö ja ajatukset
Mitä aiheita käsiteltiin?

elintarviketeollisuuden keski-pohjanmaan projekteja, lähi- ja luomuruokaa, molekyyligastronomian perusajatuksia ja historiaa

Millaisia ideoita, ajatuksia ja huomioita sinussa syntyi? Miten hyödyit?

sain toimintamalleja omaan työhöni ja syventävää tietoa molekyyligastronomiasta

Arviointi (1-5)
3

Virta

torstai 29. marraskuuta 2012

Vesa Saarinen uusi aineisto lisätty
29.11.2012 13:36