10.4.2014 Ben Furman & Mika D. Rubanovitsch: Valmenna itsesi onnistumaan.

Keskustelu seminaari Ben Furmanin ja Mika D. Rubanovitschin johdolla, jossa pohdittiin; kuinka valmennat itse itsesi onnistumaan ja otat vastuun osaamisestasi ja onnistumisestasi, miten motivoit itsesi, miten muut tästä hyötyvät ja kuinka juhlistat tavoitteen saavuttamista, kuinka johdat itseäsi tavoitteen saavuttamiseksi ja kuinka selätät stressin.


Tapahtuman tiedot
Tapahtuma
Missä kävit?

Tennispalatsi sali 1

Kenet tapasit?

Jarno Iiskola, Noora Alen

Kuka järjesti?

Johtajatiimi.com


Sisältö ja ajatukset
Mitä aiheita käsiteltiin?

kuinka valmennat itse itsesi onnistumaan ja otat vastuun osaamisestasi ja onnistumisestasi.
- Opi oppimaan, mitä vahvuuksia sinulla on ja missä haluat olla parempi. Aseta itsellesi tavoite ja mieti, missä olet hyvä ja kuinka tämä seikka voisi auttaa sinua kehittymään myös uudessa tavoitteessasi. Mitä voimavaroja löydät itsestäsi, kuinka selätät haasteet ja kuinka heikkoudet voidaan muuttaa voimavaraksi.

- Opi motivoimaan itsesi. Tiedosta miksi tavoite on tärkeä, mitä hyötyä tavoitteesta on itselle ja muille ja miten muut tästä hyötyvät. Suunnittele, kuinka juhlistat tavoitteen saavuttamista ja kuinka kiität tukijoukkojasi, ketkä kaikki tukivat sinua saavutuksissasi? Muista KIITTÄÄ!

- Kuinka opit johtamaan itseäsi tavoitteen saavuttamiseksi ja kuinka selätät stressin. Tee tavoitteesta julkinen, sosiaalinen paine ja tuki auttavat sinua kantamaan vastuusi tavoitteen onnistumisessa. Kerro tukijoillesi, kuinka haluat heidän kannustavan, jos meinaat lipsua tavoitteestasi. Pidä aikatauluista kirjaa ja auta myös muita tavoitteidensa saavuttamisessa ja jaa onnistumisen tunteet. Stressistä ei tarvitse kärsiä, kun oivaltaa missä taidoissa on parantamisen varaa ja miten työstä tai tavoitteen saavuttamisesta voi nauttia enemmän.

- Kun halutaan isoja muutoksia, aloita mielikuvaharjoituksista, aloita muutos totalitaarisesti ja salli kevennyksiä pikkuhiljaa.

Millaisia ideoita, ajatuksia ja huomioita sinussa syntyi? Miten hyödyit?

Positiivisella lähestymistavalla päästään parempiin tuloksiin ja kasvatetaan motivaatiota, negatiivinen tapa toimia kasvattaa puolustusrefleksiä.
Ennen tavoitteen asettamista mieti haluatko päästä eroon jostakin vain ajatella sama asia hieman toisin ja oppia jotakin uutta - #päästä eroon pelosta VS oppia rohkeutta#

Kiitos Benille ja Ruballe positiivisesta seminaarista, joka tekee minusta paremman esimiehen.

Arviointi (1-5)
5

Virta

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Aissa Mouton aineisto päivitetty.
17.5.2015 17:21

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Aissa Mouton aineisto päivitetty.

{ds}{fs}{url}{diff_changed}{fe}{old_value}{os}http://www.johtajatiimi.com/fi/ben+ja+ruba/{oe}{new_value}{ns}Tyhjä{ne}{de}

11.4.2014 15:36
Aissa Mouton uusi aineisto lisätty
11.4.2014 14:44